Scoala noastra a implementat in perioada iunie 2022 - august 2023 primul proiect din cadrul Acreditarii Erasmus+ in domeniul formarii profesionale VET, proiect nr. 2021-1-RO01-KA121-VET-000055395.

n cadrul acestui proiect, 24 elevi au beneficiat de stagii de instruire practica in domeniul Mecanicii auto in unitati economice de profil din Spania, Alicante.

De asemenea, 7 cadre didactice din domeniul invatamantului profesional si tehnic au beneficiat de cursuri de formare in domeniul TIC, al metodelor noi de predare - invatare sau al utilizarii mijloacelor si instrumentelor digitale de predare - invatare. Alti 2 au participat la activitati de tip job-shadowing tot in Spania, deoarece este bine sa invatam din experientelor pozitive ale altora, si sa implementam, pe cat se poate, bunele practici ale colegilor.

Va lasam mai jos cateva din rezultatele vizibile ale acestui proiect, desi alte rezultate, mult mai importante, s-au produs in ceea ce priveste increderea in sine, capacitatea de a gestiona situatii dificile sau bugete personale, abilitati, priceperi, deprinderi formate sau dezvoltate.